Реф.№ 096217
Поморие, вилно селище
Местоположение: Поморие, Малък град (Карта на региона)
Цена от :   EUR: 119500
Път: Aсфалт
Тип на оферта: Продава
Тип строителство : Тухла


Заявка

» Планове на етажи и цени
» Апартаменти

Ценови листи
Свали

Описание
Комплексът е ситуиран в един от най-красивите райони на българското черонморско крайбрежие до град Поморие, като в момента е в етап на строителство. Състои се от 28 луксозни къщи в средиземноморски стил. Те са с богата орнаментика и възможност за индивидуални интериорни решения. Обширната зона за отдих, сред която са разположени сградите, предлага различни възможности за комфортно прекарване на времето. Зелените площи са проектирани с богата растителност, отговаряща на българските и европейски стандарти. За децата е предвиден детски кът, където те ще могат свободно да тичат и играят. За тонус, енергия и добро физическо здраве, комплексът ще разполага с модерна фитнес зала и голям басейн, подходящ както за почивка, така и за спорт. Целогодишно тук ще работят изискан малък ресторант и магазин за хранителни стоки. Ще има и параклис - за уединение и размисъл.

Комплекса е проектиран и изграден в съответствие с изискванията на съвременното строителство. Къщите са с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро, топло и шумоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена шесткамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Покривната система е проектирана и изпълнена съгласно изискванията и сертификатите на BRAMAC. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. Всяка къща има обособено собствено паркомясто. За гостите ще бъде изграден и специален паркинг.
Инфраструктурният проект предвижда изграждането на улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод и пречиствателна станция. Също така за поддръжката на зелените площи в комплекса ще се изгради функционална поливна система.

Къщите ще се издават в завършен вид до ключ, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Пусков срок – до 30 юни 2013 г.

Къща тип A
РЗП: 275.00 кв.м.
Двор: 400 кв.м.
Къщите от тип А са разположени върху 400 кв.м земя, а застроената площ е 275 кв.м. Всяка от тях има собствено паркомясто,  изградена е на два етажа и разполага със слънчева веранда за отдих.
І-ят етаж се състои от  обширна дневна, обединена с трапезария и функционален кухненски бокс, спалня със самостоятелен санитарен възел, коридор, WC и мокро помещение.
ІІ-ят етаж се състои от 3 спални, дрешник, 2 отделни бани с WC, коридор и веранда с прекрасно водно огледало.
В дворното място е предвидена възможност да се изградят съоръжения по желание и проект на клиента, съобразени с общата визия на комплекса.

Къща тип B
РЗП: 168.75 кв.м.
Двор: от 300 кв.м до 370 кв.м.
Къщите от тип В са разположени върху земя от 300 кв.м до 370 кв.м, а застроената площ е 168,75 кв.м. Всяка има собствено паркомясто, изградена е на два етажа и разполага със слънчева веранда за отдих.
І-ят етаж се състои от обширна дневна, обединена с трапезария и функционален кухненски бокс, коридор, WC и мокро помещение.
ІІ-ят етаж се състои от 3 спални, 2 отделни бани с WC и мокро помещение, коридор и тераса.
В дворното място е предвидена възможност да се изградят съоръжения по желание и проект на клиента, съобразени с общата визия на комплекса.

Къща тип С
РЗП: 133.11 кв.м.
Двор: от 240 кв.м до 320 кв.м.
Къщите от тип С са разположени върху земя от 240 кв.м до 320 кв.м, а застроената площ е 133,11 кв.м. Всяка има собствено паркомясто, изградена е на два етажа.
І-ят етаж се състои от  дневна, обединена с трапезария и функционален кухненски бокс, коридор, WC и веранда.
ІІ-ят етаж се състои от 2 спални, баня с WC, дрешник, коридор и 2 отделни тераси.

Къща тип Е
РЗП: 116.06 кв.м и 119.25 кв.м.
Двор: от 200 кв.м до 215 кв.м.
Къщите от тип Е са разположени върху земя от 200 кв.м до 215 кв.м, а застроената площ е 116,06 кв.м и 119,25 кв.м. Всяка има собствено паркомясто, изградена е на два етажа.
І-ят етаж се състои от  дневна, обединена с трапезария и кухненски бокс, коридор, WC и веранда.
ІІ-ят етаж се състои от 2 спални, баня с WC, дрешник, коридор и 2 отделни тераси.Удобства
Автобус
Автобус
Такси
Такси
Бензиностанция
Бензиностанция

Попълнете формата по-долу

Име и фамилия * :

Телефон:

e-mail *:

Държава:

Град:

Адрес:

Коментар:

Enter the code from the image :