оферти
163
Производствена база в гр. Каблешково
€ 650000
Местоположение : Каблешково
Тип имот : Инвестиционни проекти
Двор : 12478 sqm
Повече
028007
гр. Созопол, инвестиционен проект - семеен хотел с бистро
€ 135000
Местоположение : Созопол
Тип имот : Инвестиционни проекти
Повече