оферти
1278
гр. Царево, студио на 200 м от плажа
€ 24100
Местоположение : Царево
Тип имот : Вторични продажби на курортни и ваканционни имоти
Повече
1273
гр. Царево, 2-стаен апартамент без такса поддръжка
€ 32600
Местоположение : Царево
Тип имот : Вторични продажби на курортни и ваканционни имоти
Повече
1269
гр. Созопол, к-с Санта Марина, 3-стаен апартамент
€ 125000
Местоположение : Созопол
Тип имот : Вторични продажби на курортни и ваканционни имоти
Повече
1027
гр.Несебър, център,многостаен апартамент
€ 86900
Местоположение : Несебър
Тип имот : Вторични продажби на курортни и ваканционни имоти
Повече
1047
гр. Бургас, ж.к. Възраждане, 3-стаен апартамент с площ 81 кв.м, находящ се близо до Борисовата градина.
€ 60000
Местоположение : Бургас
Тип имот : Вторични продажби на курортни и ваканционни имоти
Повече

Страници : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ...11 | ...