За нас
Агенция „Аврора плюс” активно работи на българския пазар за недвижими имоти повече от 18 години, член е на НСНИ ( Национално сдружение на недвижимите имоти в България).

През 2006 година стана носител на званието „Най-динамично развиваща се фирма за недвижими имоти”, а през следващата 2007 година взе приза „Брокер на годината” по резултати от клиентското гласуване и търсене в интернет-портал „Български недвижими имоти”.

През април 2017 г. агенция ”АВРОРА ПЛЮС” спечели приз: най-добра фирма за недвижими имоти в България, в класацията на руския портал за международна недвижимост - HOMESOVERSEAS.RU

Компанията има офис в Бургас, както и представител в Москва.

Осигуряваме максимални облекчения на нашите клиенти при подбора и придобиването на недвижими имоти в България:

- предварителни консултации;

- организиране на пребиваването в България (визи, билети, резервации в хотел);

- рускоговорящи брокери по време на цялата процедура по избор и покупка на недвижим имот;

- пълно юридическо присъствие; консултации с всякакъв вид специалисти при необходимост (юристи, архитекти, дизайнери, счетоводители);

- съдействие при получаване на ипотечни кредити;

- оформяне на визи за временно и постоянно пребиваване;

- регистриране и обслужване на фирми;

- всякаква необходима квалифицирана помощ във всичко, с което ще се сблъскате след придобиване на имот ( ремонт, обзавеждане, интериор, адаптация и много други).

Нашите специалисти ще направят всичко, за да се превърне покупката и владението на недвижим имот в България, а за вас това да е източник на радост и удовлетворение.